Referenser

SJ AB

Sara kunde med kort varsel ställa upp och gör en mycket professionell porträttfotografering av SJs anbudsteam inför en viktig anbudspresentation. Resultatet blev oerhört fina, enhetliga porträttbilder av hög kvalitet.

Anbudsansvarig, SJ

Stockholm, 170222

Alba Show Chorus x The EntertainMen

Sara Damne har bistått barbershopkörerna Alba Show Chorus och The EntertainMen med att filma, klippa och producera tre musikfilmer under 2021. Sara Damne har med teknisk professionalism och konstnärlig känsla bidragit till att utforma de slutgiltiga resultaten. Produktionen av musikfilmer var en mycket betydelsefull aktivitet under 2021 för att arbeta med gemenskap och körglädje under ett ovanligt år när vanliga repetitioner och konserter inte var möjliga.

Sara Damne har, utöver att vara delaktig i att ta fram själva filmresultatet, även bistått med att hjälpa körernas filmskapande process att komma framåt genom att ta fram underhandsmaterial för körerna att ta ställning till och arbeta vidare med.

Jag och Alba Show Chorus vill ge våra varmaste rekommendationer till att arbeta med Sara Damne. ”

Cecilia Robertsson, Alba Show Chorus

Stockholm, 240222

The EntertainMen

Sara har hjälpt kören The EntertainMen att filma och klippa videofilmer till våra sånger. Hon har svarat för snabb och säker leverans av hög kvalitet och fin känsla för den rörliga bildens möjligheter.

– Olle Rydén, The EntertainMen

Stockholm, 060322

All Inclusive

Sara har på bästa sätt hjälpt mixade kör- och showgruppen All Inclusive med fotografier till vår webbplats. Hon har även filmat och klippt ihop en showreel med vår julrepertoar. Sara har varit fantastisk att jobba med! Hon har en särskild känsla för att fota ”in action” och fånga sång och musik på film. Hon är väldigt kreativ och flexibel och hittar lösningar på det mesta. Jag rekommenderar henne varmt.

– Annika Hallengren, All Inclusive

Stockholm, 010322